Compuver BVBA
 CategorieŽn

Kenmerken en Specificaties
Shared Hosting
Virtual Dedicated Server
Reseller Server
Dedicated Server
 Domeinnaam
Domeinnaam registreren
Domeinnaam informatie
 Informatie
Printbare Catalogus

Waarom kiezen voor Compuver?
Wie zijn wij
Webhosting provider
Laatste nieuws
Industry Partners

Website ontwikkelaars
Informatie Resellers

Contacteer ons
Contactgegevens
ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN
Veiligheid & Privacy
PRIVACYVERKLARING
 Bestsellers
01.Domain Hosting 1100 Mb
02.Domain Hosting 500 Mb
03.Domain Hosting 1400 Mb
04.Domain Hosting 800 Mb
05.Domain Hosting 1900 Mb
06.Reseller Server 1
07.Virtual Dedicated Server 1
08.Plesk Domain Hosting 800 Mb
09.BSD Dedicated Server 1
10.Reseller Server 2

Dedicated Server
Ontworpen als een alternatief voor de "algemene" Linux-en Windows-gebaseerde dedicated servers die ook door andere providers wordt aangeboden. Dedicated Servers is een alternatief dat zowel concurrerend geprijsd en geschikt voor high-end web hosting en ten dienste van de aanvragen voor web-designers, web hosting providers , ISP's, ASP's, Internet-consultants en-systemen alsmede de integratie van bedrijfs-en kleine zakelijke toepassingen.


In tegenstelling tot de andere servers die door andere hosting providers worden aangeboden zijn op alle servers van Compuver "semi-managed" diensten en technische ondersteuning inbegrepen, de programmering en de ontwikkeling van software, alle upgrades van de kern-besturingssysteem software zoals Apache / PHP, MySQL, Sendmail etc. zijn zonder extra kosten inbegrepen. De software en de besturingssysteem upgrades en noodzakelijke veiligheids updates en patches worden uitgevoerd op regelmatige basis.

Volledige dagelijkse back-ups en multi-level backup van alle gegevens over alle servers van onze klanten zijn ook opgenomen als onderdeel van de dienst, zonder extra kosten.

Alle BSD Rack server, dedicated servers maken gebruik van het zeer veilige en betrouwbare FreeBSD besturingssysteem, dat ook voor meer dan 90% Linux compatiebel is en waardoor we 90% van alle Linux software kunnen draaien op onze servers.

BSDRack Servers zijn uitgerust met een geavanceerde web-interface Controle Paneel. Deze servers zijn een robuuste en betrouwbare oplossing voor mission critical e-commerce en virtuele hosting-toepassingen,  betrouwbaarheid en veiligheid zijn het belangrijkste.

 Winkelwagen meer
0 stuks
 Aanmelden
E-mail adres:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten
Maak een account
 Talen
Dutch English
 Valuta

 
Alle inhoud en afbeeldingen Copyright © 2023 compuver BVBA
Copyright © 2000 - 2023 CMS
Powered by CMS v2.5.3