Compuver BVBA
 CategorieŽn

Kenmerken en Specificaties
Shared Hosting
Virtual Dedicated Server
Reseller Server
Dedicated Server
 Domeinnaam
Domeinnaam registreren
Domeinnaam informatie
 Informatie
Printbare Catalogus

Waarom kiezen voor Compuver?
Wie zijn wij
Webhosting provider
Laatste nieuws
Industry Partners

Website ontwikkelaars
Informatie Resellers

Contacteer ons
Contactgegevens
ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN
Veiligheid & Privacy
PRIVACYVERKLARING
 Bestsellers
01.Domain Hosting 1100 Mb
02.Domain Hosting 500 Mb
03.Domain Hosting 1400 Mb
04.Domain Hosting 800 Mb
05.Domain Hosting 1900 Mb
06.Reseller Server 1
07.Virtual Dedicated Server 1
08.Plesk Domain Hosting 800 Mb
09.BSD Dedicated Server 1
10.Reseller Server 2

Informatie Resellers
Informatie Resellers  
Compuver stelt u in staat om te profiteren van onze vaste en stabiele infrastructuur, door het aanbieden van de oppurtunity onze producten te verkopen aan uw eigen klanten. Sommige van onze klanten zijn zelfs begonnen met hun bedrijf van de grond af door de wederverkoop van onze producten, en nu hebben enkele honderden klanten.
 
Voordelen

 

 • Kortingen
  Als reseller, ontvangt u procentuele korting op al onze producten (tenzij uitdrukkelijk anders vermeld). Het bedrag van de korting is afhankelijk van de omvang, inzet en loyaliteit van uw partnerschap. Het bedrag van de korting die wij leveren aan onze partners zal niet worden gepubliceerd, met het oog op de bescherming van onze partners.
 • White-label
  Al onze producten zijn white-label, wat betekent dat uw klanten niet kunnen zien dat u onze producten wederverkoopt. Dit stelt u in staat om uw producten aan uw klanten te bieden.
 • Geen initiële investeringen
  Door reseller te worden, hebt u de mogelijkheid enterprise class diensten en technologieën te bieden, zonder te investeringen. Denk maar aan de hoeveelheid geld die je normaal zou moeten besteden om gewoon servers te kopen, netwerken componenten, server racks, personeel, en ga zo maar door.
 • Online bedieningspaneel
  U krijgt toegang tot onze online control panel, hier kunt u alles raadplegen, de gedetailleerde statistieken over het gebruik ervan, en nog veel meer.
 • Verreisten
  Er zijn geen minimale verplichtingen!

 

Voorwaarden
Het reseller-programma is beschikbaar voor alle klanten van COMPUVER, zonder beperkingen. Een korting is van toepassing na het creëren van uw eerste account en bestelling. Reseller korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen of speciale aanbiedingen, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

 

Hoe wordt je reseller

Voor de aanvraag van het reseller programma kunt u contact opnemen met resellers@compuver.be. Onze reseller-afdeling zal in staat zijn om uw vragen te beantwoorden, en zal uw reseller-id voor u activeren. Houd er rekening mee dat wij uw reseller-id niet kunnen activeren voordat u uw eerste bestelling bij ons hebt geplaatst. De korting zal van toepassing zijn op het eerste order.

 

 Winkelwagen meer
0 stuks
 Aanmelden
E-mail adres:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten
Maak een account
 Talen
Dutch English
 Valuta

 
Alle inhoud en afbeeldingen Copyright © 2023 compuver BVBA
Copyright © 2000 - 2023 CMS
Powered by CMS v2.5.3